RIDDLEculous III

March 9, 2014

More funny riddles with a science/critical-thinking angle.

  1. What happened to the destitute psychiatric patient whose exorcism failed?

         Answer: He was re-“possessed.”


  2. How many demons can writhe on the head of a pin?

         Answer: As many as can be imagined.


  3. What do you get when you cross “Bigfoot” with a bear?

         Answer: A bear cub.


  4. How did physicists explain their unromantic colleague’s finally “tying the knot”?

         Answer: String theory.


  5. What is Casper the Friendly Ghost to the Ghost Hunters?

         Answer: Their imaginary friend.


  6. Why wasn’t Sylvia Browne effective as a medium?

         Answer: She was really a small.


  7. What is the name of Scotland’s lake leviathan that makes fun of monster hunters?

         Answer: The Loch Ness Mockster.

  8. What message would the Mutual UFO Network send its missing Exobiology Theorist?

         Answer: “ET phone home.”


  9. What is an attempt to verify a doppelganger called?

         Answer: Double check.


  10. How should we reply to the statement, “Some think the Abominable Snowman actually exists”?

         Answer: “Yeti doesn’t.”
Commenting is not available in this weblog entry.