RIDDLEculous II

February 4, 2014

More funny riddles with a science/critical-thinking angle.

  1. What happened to the guy who planned an armored-car heist, then thought more critically about it?

    Answer: He stepped back from the Brink’s.


  2. What did the procrastinating skeptic say about his group’s plans to celebrate a very august occasion?

    Answer: “I think we should wait until September or October.”


  3. What treat do you get when you type “3.1416” on a Steve Jobs computer?

    Answer: Apple pi.


  4. Where might you post something about Blackbeard’s alleged hauntings?

    Answer: Try pirateghosts.aarrgh.


  5. A bit of linen thread, left over from sampling the alleged burial cloth of Jesus, is called what?

    Answer: Shred of Turin.


  6. What did his sidekick say when a certain private eye solved a case through mere guessing?

    Answer: “Sheer luck, Holmes!”


  7. Based on his tracks, what is the thing Bigfoot needs most—other than shoes?

    Answer: A good podiatrist. 


  8. What should a huge vampiric critter from Puerto Rico be called?

    Answer: A supercabra. 


  9. What is a deceptive forgery of a holy painting called?

    Answer: An Eye Con.


  10. What could you call bottled water sold in a Kentucky liquor store?

    Answer: Homeopathic bourbon.

Comments:

#1 Jim S (Guest) on Thursday February 06, 2014 at 10:50am

What do you call a person who is so afraid of ghosts that he is unable to stand straight?

Answer: Stuporstitious

#2 Jim S (Guest) on Thursday February 06, 2014 at 10:56am

Why did Bill Nye debate creationist Ken Ham at the Creation Museum?

Answer: He wanted to show plausible Nye-ability.

#3 Jim S (Guest) on Thursday February 06, 2014 at 11:12am

What do you call ghost-hunters using electronic equipment they don’t understand in a cemetary?

Answer: A grave sight

#4 Jim S (Guest) on Thursday February 06, 2014 at 11:29am

Why did the exorcist seek the advice of a highly-ranked military officer?

Answer:  He wanted to know the General’s Theory of Hell-Activity.

Commenting is not available in this weblog entry.